Dig – vår gäst

Avnjut en meny med Pan Asiatiska rätter som innehåller kulinariska komponenter från Japan, Kina och Thailand i vår avslappnade och internationella miljö, tillsammans med våra smakfulla rätter och signaturdrinkar. Vi hoppas att detta blir den främsta anledningen till att du kommer tillbaka till oss. Ofta. 

Om du har några speciella önskemål hjälper vi gärna till med att uppfylla dina behov. Vegetarisk och vegansk sushi finns alltid tillgängligt på alla våra restauranger i Göteborg, likväl som glutenfria alternativ.

sushi
Råvaror och tillagning

Rå fisk skall behandlas med omsorg. Vi håller en obruten kylkedja från leverans till uppskärning och servering för att ge dig den godaste, fräschaste och hälsosammaste sushin möjligt.  

Riset är kökets stolthet och helt avgörande för smaken, därför lägger vi stor vikt vid risets kvalitet och tillagning. 

Handskar och rena arbetsytor är en självklarhet för oss. Vi vet att varje liten detalj är viktig för slutprodukten och arbetar alltid för att överträffa miljö och hälsomyndigheternas standarder.

Kvaliteten och vår miljö

Det lönar sig inte att fuska eller snåla. Endast det bästa är gott nog vare sig det gäller fisken vi serverar dig, soyan, wasabin eller andra tillbehör.

Vi köper bara MSC och ASC-certifierad fisk och har helt slopat den tropiska jätteräkan för att bidra till en mer hållbar värld och miljö.

2020 Tsushima Sushi Restauranger.